|

Seksyen Pembangunan Insan Dapat Bersama Merai Dan Beramah Mesra Bersama Penghuni Pusat Pemulihan Panagihan Narkotik (PUSPEN)

PUSPEN

PUSPEN1

PUSPEN3

PUSPEN3

 

Assalamualaikum dan Salam Ramadan
 
Alhamdulillah di hari 22 Ramadan Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) melalui Seksyen Pembangunan Insan dapat bersama merai dan beramah mesra bersama pemghuni Pusat Pemulihan Panagihan Narkotik (PUSPEN) di Tiang Dua, Ayer Molek.
 
Diserikan dengan majlis menandatangani plak dan menanam pokok kurma yang disempurnakan Timbalan Pengerusi MAIM, Ybhg Datuk Wira Md Rawi bin Mahmud. Penghuni PUSPEN turut memeriah majlis dengan program khatam al- Quran dan alunan nasyid. Menyantuni dan memberi dorongan kepada penghuni PUSPEN untuk terus istiqamah dengan jati diri menjadi insan yang lebih baik. Juga sudi hadir, Pengarah PUSPEN Tiang Dua, Ybhg. Tuan Haji Dzulhissham bin Rahmat @ Rahaman dan Setiausaha MAIM, Ybrs Tuan Haji Muhammad Ikram bin Ibrahim. Bersemangat penghuni PUSPEN dengan kehadiran kami untuk berbuka puasa bersama. Menu kali ini sedap dan berkhasiat... Doakan mereka menjadi insan mulia dan berjaya dalam kehidupan. Bantu dan bimbing mereka ke arah kebaikan...malah mungkin akan menjadi lebih baik daripada kita ini..

 

Rasulullah SAW bersabda :
“Sesungguhnya amalan itu dilihat pada pengakhirannya.” Riwayat al-Bukhari.
 

 

Pin It

Hubungi Kami

Majlis Agama Islam Melaka,
Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400,
Melaka, MALAYSIA.

G : 2.21462, 102.26442

T : +606 283 7416 / 283 2077 / 284 9809
F : +606 282 6033
E : admin[at]maim[dot]gov[dot]my

Ikuti Kami

Kemaskini Terkini

  • Pada Selasa 23 April 2024, 01:40:45.

Jumlah Pelawat

003726640

PENAFIAN : Pihak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada ataupun syarikat yang disyorkan oleh MAIM. 

Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar popular seperti Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera. 

Portal Rasmi Majlis Agama Islam Melaka

MyGov Portal

privasi

/*SENARAI PASAR MALAM DI DAERAH DUNGUN